login Forside
   

Konsultation

Al konsultation foregår efter tidsbestilling, og der kræves ingen lægehenvisning.

 

reception - kiropraktisk klinik   Når du kommer ind i venteværelset, vil du blive mødt af en sekretær, som skal bruge dit sygesikringsbevis. Det skal du i øvrigt have med hver gang til konsultation. På den måde registrerer klinikken til sygesikringen, at du har været til behandling.
     

Herefter vil du komme til en samtale hos en kiropraktor. Han/hun vil optage din sygehistorie og spørge grundigt ind til dine problemer.

 

 

undersøgelse - diagnosticering - behandling

 

 

Kiropraktoren vil nu undersøge dig - og specielt det område, hvor du har problemer. Du vil blive bedt om at lave forskellige bevægelser, og kiropraktoren vil undersøge bevægeligheden i din ryg og foretage forskellige tests.

 

 

 

 

røntgendiagnostik - digital røntgenoptagelse  

Efter undersøgelsen vil det blive besluttet, om der vil være behov for et røntgenbillede. Hvis det bliver nødvendigt, kan dette også foretages på klinikken - og som oftest samme dag.

Der vil også blive indhentet materiale på dig andre steder fra, hvis det skønnes nødvendigt

     

Herefter vil en behandling sættes i gang. Behandlingen vil som regel bestå af en manuel behandling som evt suppleres med bløddelsbehandling - altså behandling af muskler og ledbånd - og/eller evt instruktion i øvelser. Hvis der er behov for det, kan man også tale om arbejdsstillinger, sportsaktiviteter etc.

 

 
Copyright 2008-2012: Kiropraktisk klinik v/ kiropraktor Jørgen Rasmussen  ·  Websolution:Tao Design